Vi söker vår nästa klubbchef!

  • 31 mar 2016

Simklubben S77 i Stenungsund söker resultatdriven klubbchef med huvudtränaransvar

Vill du vara med på en spännande resa och utveckla en av Västsveriges mest framgångsrika simklubbar? Vill du tillsammans med oss skapa en klubb med härlig gemenskap, hög målsättning med utvecklingsmöjligheter för alla medlemmar? Då kan du vara rätt person för oss. 

S77 är simklubben som växer. Med en planerad hypermodern simhall samt samverkan med Nösnäsgymnasiet kring en simgymnasiesatsning finns alla ingredienser att bygga framtidens simklubb.
Under åren har vi fostrat många duktiga idrottare som vunnit både SM-guld och EM-medaljer. En ny generation unga simmare med lovande framtidsutsikter är nu beredda att föra arvet vidare. 
Klubben vilar på en stark ekonomisk grund och vi erbjuder en bredd inom simsporten. Från breddverksamhet till ungdomselit, Masters och Open Water. Klubben arrangerar även tävlingar inom samtliga sektioner för simidrott. Nu söker vi en resultatdriven klubbchef och huvudtränare redo att ta sig an utmaningen att ta S77 vidare mot än högre höjder.

Som klubbchef i S77 är du klubbens ansikte utåt och har fullt resultat-, budget- och personalansvar. Ditt uppdrag som klubbchef är att driva och vidareutveckla verksamheten mot uppsatta mål. Du förväntas förbereda beslutsunderlag till styrelsen och tillsammans med dem genomföra fattade beslut i verksamheten. 
Dessutom ingår arbetsuppgiften att utveckla och leda personalen i deras dagliga arbete. Som huvudtränare kommer du även att ansvara för sportsligt upplägg, träningsplanering och vara drivande i genomförandefasen. En stor och viktig del av arbetsuppgifterna är att ha en tydlig och transparent kommunikation mellan klubben, ideellt engagerade, styrelsen, medlemmar, föräldrar och omvärlden. 

Vem är du?
Vi söker en positiv, handlingskraftig och resultatinriktad person som har förmågan att driva idéer och projekt från planläggning till genomförande. Som ledare är du både inspirerande och entusiasmerande och har förmågan att bygga en stark och trygg organisation omkring dig. Vi tror även att du är en förtroendeingivande och lyhörd lagspelare med sinne för detaljer utan att förlora ditt helikopterperspektiv.

Dina kvalifikationer​​
- Du är utbildad för att träna barn och ungdomar, gärna i enighet med Simlinjen.
- Har erfarenhet av att planera och strukturera en verksamhet.
- Är självgående med starkt målfokus.
- Har erfarenhet av föreningars administration.
- Anser dig aldrig fullärd utan är beredd att ta dig an nya utmaningar, trender och tendenser.
- Har god erfarenhet av att leda andra inom träning och tävlingsverksamhet

Vi erbjuder dig
- En utvecklande tjänst i en växande förening med trygg ekonomi.
- En långsiktig framtidssatsning.
- Frihet under ansvar.
- Rätt förutsättningar för att du skall få uppleva den roligaste och mest utvecklande tiden i din yrkeskarriär.
- Stöttning och utbildning för att nå både dina och föreningens högt ställda mål.

Rekryteringsprocess och tidsplan
Rekryteringen startar omgående. Intervjuer kommer ske löpande, men sista ansökningsdagen är: 2016-05-31. Ambitionen är att ha en klubbchef på plats senast 2016-08-15, strax innan gymnasiets första skoldag. Ansökan skickas till: ordforande@s77.se. Eventuella frågor kan besvaras av: 

Martin Bergman, Ordförande, Tfn: 0702-378816 
Niclas Löfdahl, Vice Ordförande Tfn: 072-7287147

Välkomna mer er ansökan!

Ladda ner jobbannonsen här