Inbjudan till Klubbmästerskap 28/5

  • 9 maj 2017

image: Inbjudan till Klubbmästerskap 28/5

Vi bjuder nu in till S77's klubbmästerskap i 50m bröstsim och 50m ryggsim!

Detta är ett perfekt tillfälle för våra yngre simmare att öva på att tävla, och det i sin egen simhall med sina träningskompisar! Så häng på och anmäler er nu till en kul och rolig tävling!

Upplägget för klubbmästerskap är det samma som i julas. Vi kommer att följa RF's riktlinjer gällande barnidrott och vi kommer inte ha någon medaljutdelning i de olika åldersklasserna utan alla kommer att få deltagarmedaljer.
Dock kommer vi utse en klubbmästare i dam- och herrklass för de olika distanserna, alltså den snabbaste herr och dam per simsätt i klubben. Spännande!

Vi lovar också en spännande lagkapp för alla som vågar... :)

Klubbmästerskapet vänder sig till alla medlemmar som deltagit i Hajen, Teknik, Masters, Vuxencrawl och såklart våra Tävlingsgrupper A-D. 

HÅLLTIDER:

15:45-16:15   Insläpp till badet
16:00             Insim (uppvärmning i vattnet)
17:00             Tävlingen startar
Ca 19:00        Prisutdelning
Ca 19:30        Slut

OBS! Hela Sundahallen är stängd denna dag. Ytterdörren kommer att vara låst då vi inte vill ha in obehöriga i anläggningen. Det kommer samtigit som vårt KM pågå en fotbollsmatch på Nösnäsvallen, så det kan vara mycket folk i rörelse i området.

En person från S77 kommer stå dörrvakt kl. 15:45-16:15, sen är dörren låst, så se till att komma i tid, och tänk på att det kan vara svårt att hitta parkering pga fotbollen!
 

För att vi ska kunna genomföra denna tävling behöver vi hjälp utav er föräldrar!
Inga förkunskaper krävs, anmäl dig till tränarna på plats

Anmälan: https://goo.gl/forms/kS2drNydJlKFpOo72
Man behöver inte logga in på sitt konto utan bara klicka på länken
 

Sista anmälningsdag är 22:a maj, VÄKOMNA!