Nyheter

Information om höstens simskola

  • 15 jun 2016

image: Information om höstens simskola

Äntligen kommer nu information om anmälan till höstens simskola.

Följande datum gäller för anmälan till höstens simskola.

Onsdag 8/6  - Anmälan öppnar för barn som gått ordinarie simskola under våren 2016.

Söndag 12/6 - Anmälan öppnar för barn som gått intensivsimskola under våren 2016.

Onsdag 15/6 - Anmälan öppnar för alla.
Anmälan öppnar kl 13.00 pga strul med anmälningar.

För att anmäla till simskolan måste barnet ha ett konto. Kontot skapar du genom att klicka på "Nytt konto" i menyn. Observera att det är personuppgifterna till den som ska gå i simskolan som ska fyllas i. När kontot är skapat klickar ni på "Anmälningar" i menyn och väljer den nivå som är aktuell för barnet att gå i och dag/tid som passar. 

De barn som deltagit i höstens eller vårens simskola har redan ett konto och saknar ni inloggningsuppgifterna så kan ni hämta dessa genom att klicka på "Glömt lösenordet?"
Rekommenderar att ni i god tid innan anmälan öppnar verifierar att barnets konto fungerar och att personuppgifterna är korrekta och uppdaterade.

Om en grupp är fullbokad och man ställer sig på kö till denna så innebär det att man kan få plats om det är någon som hoppar av eller byter grupp. Vi kontaktar dig om det blir en plats. Hör du inget = ingen plats.

Observera att alla måste göra en aktiva anmälan för att få en plats i höstens simskola och vi tar inte emot någon anmälan via e-post eller telefon.

Det är först till kvarn som gäller, så missa inte att anmäla plats!!!

Vid frågor eller problem, kontakta kansliet via kansli@s77.se