Nyheter

Semesterstängt

  • 29 jun 2020

image: Semesterstängt

Kansliet har nu stängt för semester. Man kan skicka frågor via e-post som besvaras så snart vi hinner i början av augusti.

Trevlig sommar önskar vi alla medlemmar!

Höstens kurser i crawl för vuxna

  • 29 jun 2020

image: Höstens kurser i crawl för vuxna

Vecka 38 kör vi igång höstens kurser i crawl för vuxna. Nybörjare på onsdagar kl. 20:15-21:00 och fortsättare på tisdagar kl. 20:15-21:00

All info om kurserna, och hur man anmäler sig till dessa finns här

VERKSAMHET HT-20

  • 17 jun 2020

image: VERKSAMHET HT-20

Nu har vi uppdaterat våra verksamhetssidor här på hemsidan med info om höstterminen -20

För info om simskola (barn från 4 år) klicka här

För info om teknikgrupper (barn från 7 år som kan simma 200m) klicka här

Vi släpper platser för befintliga medlemmar (de som simmat i våra grupper under våren 2020) tisdag 4e augusti kl. 09:30.

För nya medlemmar släpper vi platser söndag 9e augusti kl. 17:30

För att boka en plats behöver barnet ett medlemskonto på vår hemsida (två barn = två konton). Man loggar sedan in på medlemskontot och bokar önskad plats i samband med platssläpp. Observera att grupperna inte finns synliga under "anmälningar" innan platssläpp. Är gruppen fulltecknad kan man sätta upp sig på kö (reservplats). Man kan boka en ordinarie plats och upp till fem reservplatser per medlemskonto per kursomgång. Man kan dock inte avboka en plats själv utan behöver då kontakta kansliet via e-post. Reservplatsen gäller dock endast den/de specifika gruppen/grupperna. Kan vi inte erbjuda en plats ligger man inte kvar i kö till nästa kursomgång utan då behöver man göra en ny bokning. Ofta erbjuder vi de som stått på kö utan en ordinarie bokning förtur till Intensivsimskolor.