Nyheter

Verksamhet v. 7

  • 15 feb 2021

image: Verksamhet v. 7

Under sportlovet (v. 7) har vi verksamhet som vanligt för både simskolan, teknikgrupper och träningsgrupper T2 och T3. Detta eftersom hela januari gick bort i år.

 

Lediga platser i simskolan

  • 3 feb 2021

image: Lediga platser i simskolan

Vårens simskola startar upp söndag 7e februari.

Vi har fortfarande ströplatser lediga i nivåerna Pingvinen, Fisken (lilla bassängen) och Hajen (djupa bassängen).

I de två yngsta nivåerna i lilla bassängen (Baddaren och Bläckfisken) är det för närvarande fulltecknat. Vi kommer dock kunna starta upp fler Baddare och Bläckfiskar med start v. 8 Platser till dessa har fyllts på via kön, och från tis 9/2 kl. 11 öppnas obokade platser för bokning via hemsidan.

Läs mer om vårens simskola här

Verksamheten 2021

  • 3 feb 2021

image: Verksamheten 2021

Nu är verksamheten i S77 igång igen för barn födda 2005 och yngre.
Simskolan startar från söndag 7e februari och framåt.

Teknik och träningsgrupper har kört igång v. 5 och tävlingsgrupperna kunde börja träna i vatten igen från v. 4

Info om terminen har skickats ut via kansliet till samtliga grupper. Ibland hamnar dock våra mejl i skräpkorgen när vi skickar mass-mejl. Saknar någon medlem info om vt-21 ber vi er kontakta kansliet via mejl så ska vi hjälpa er.

Det är mycket som är annorlunda kring verksamheten denna termin. Bland annat skall alla simmare och simskolebarn komma ombytta till sin träning/simskola. Och efter simningen får man tyvärr inte duscha. Utan det får man göra hemma. Info om detta finns i alla terminsbrev som har skickats ut.

Vi gör vårt bästa för att kunna erbjuda simning åt alla som vill på ett så smittsäkert sätt som möjligt, efter de restriktioner som gäller, och även den tillfälliga pandemilagstiftningen.