Nyheter

All verksamhet är inställd

  • 21 dec 2020

image: All verksamhet är inställd

I och med nya nationella restriktioner som presenterades den 18e december stänger kommunen ishall, simhall och idrottshallar fram till den 24e januari.

Detta innebär att all verksamhet i bassängen ställs in under denna period.

Mejl till våra medlemmar med mer information kommer skickas ut pö om pö efter julhelgen.

Vi hänvisar så länge till Stenungsund kommuns hemsida

Bokningen är öppen

  • 17 dec 2020

image: Bokningen är öppen

Nu har bokningen för vårens simskola och teknikgrupper öppnat.

Om ert barn inte få plats i önskad grupp, eller om samtliga grupper på önskad nivå är fulltecknade, ber vi er sätta upp era barn på kö.

Vi har förhoppningsvis möjlighet att utöka simskolan till våren med fler ledare, och då kommer köläge avgöra vilka grupper som kommer prioriteras att skapa fler platser för.

Köplats bokar man genom att logga in på sitt barns medlemskonto, klicka på 'anmälningar' och sen boka en reservplats i de önskade grupperna som är fulltecknade.
Man kan boka upp till fem reservplatser för att maximera sina chanser.

Är barnet född 2009-2012 och har behov av simskola i den grunda bassängen är det nivån Krokodilen man ska boka. För info om samtliga nivåer, dess innehåll och förkrav klicka här

Frågor besvaras av kansliet på kansli@s77.se

Simskola Vt-2021

  • 16 dec 2020

image: Simskola Vt-2021

Vårterminens simskola startar v. 2
Platser släpps för nya medlemmar torsdag 17e dec kl. 11.00
För att boka en plats behöver barnet ett medlemskonto på vår hemsida. 2 barn = 2 konton. Barnets namn och person nr måste anges på kontot för att det ska gå att boka plats i simskolan.
När man skapat ett konto loggar man sedan in på det för att se till att det fungerar som det ska och att man gått igenom alla steg så kontot aktiverats på rätt sätt. Går det ej att logga in, mejla kansliet på kansli@s77.se
Strax innan platssläpp loggar man in på sitt barns medlemskonto igen och klickar på anmälningar. När platser släpps kl. 11 torsdag 17e dec blir grupperna klickbara.
Har man ett konto sedan tidigare men glömt sitt lösenord kan detta återställas här
Obs, mejlen med länk för återställande av lösenord hamnar ofta i skräpkorgen.
Om man har otur och endast får en reservplats, eller om alla platser i önskad nivå redan är fullbokade önskar vi att ni sätter upp era barn på kö/reservplats. Detta gör man på samma sätt som man bokar en ordinarie plats. Är gruppen full blir det automatiskt en köplats. Man kan boka upp till fem köplatser per medlemskonto per kursomgång.
Vid långa köer kan vi ha möjlighet att skapa fler simskolegrupper till våren. Det gäller prel. på söndagar och främst de yngsta nivåerna som Baddaren och Bläckfisken, men kan bli fler utefter köläge.
Om man är osäker på vilken nivå man ska välja åt sitt barn finns info om alla våra olika nivåer här, dess förkrav, mål och innehåll.
Frågor besvaras av kansliet via mejl kansli@s77.se

Verksamhet 2021

  • 16 dec 2020

image: Verksamhet 2021

Vårterminen i S77 startar vecka 2
För info om simskola (barn födda 2016 o äl.) klicka här
För info om teknikgrupper (barn födda 2011-2013 som kan simma 200m) klicka här
För info om träningsgrupper (för barn födda 2010 o äl.) klicka här