Coronaviruset

  • 12 mar 2020

image: Coronaviruset

2020-03-12

Kära medlemmar,

Vi får många frågor om vår verksamhet med tanke på Coronaviruset. Vi följer kontinuerligt utvecklingen av smittspridningen corona, covid-19 via folkhälsomyndigheten och Svenska Simförbundet. Vi tar deras rekommendationer på största allvar. 

Vi har för avsikt att fortsätta den dagliga verksamheten så länge vi inte får andra direktiv från Svenska Simförbundet, Stenungsunds kommun eller liknande.

Givetvis gäller Folkhälsomyndighetens allmänna råd även oss, dvs är man fullt frisk är man välkommen till simskolan/träningen på sin vanliga tid, är man sjuk skall man stanna hemma.

Stenungsund Arena ändrar sina öppettider pga personalbrist. Detta skall dock inte påverka vår dagliga verksamhet, mer än att det ibland kommer saknas kassapersonal när vi ska träna, så om man tex glömmer sitt entréband eller behöver annan hjälp av personal finns inte denna på plats, endast en vaktmästare i huset. Och är badet stängt för allmänheten under vår träningstid gäller som alltid -att ingen som ej deltar i ledarledd undervisning får vistas i badet.

Badets tillfälliga öppettider finner man här

Vi VET att följande simtävlingar är inställda

*DM-JDM på Valhallabadet 14-15e mars
*Masters SM i Stenungsund 20-22e mars
*Sjörövarsimmet i Göteborg 28e mars
*Swim Open i Stockholm, 3-6e april
*Falkenberg Race i Falkenberg 4-5e april

Vi avvaktar besked från Uddevalla Sim om US-cupen 18e april.

Vår Utmanare med 60 deltagare, söndag 15e mars, planerar vi genomföra utan publik, och med en extra uppmaning om att välja stå över om man känner sig sjuk.